Direkt zum Inhalt
Mijn Bastion upgrade

Sneller en gemakkelijker reserveringen beheren in Mijn Bastion

02 Oktober 2018

Wist je dat je met een Mijn Bastion account profiteert van nóg scherpere kamerprijzen op onze website? Daarnaast is een account ontzettend handig om toekomstige reserveringen op te zoeken of reserveringen uit het verleden terug te vinden. De Mijn Bastion omgeving op onze website heeft onlangs een upgrade gekregen en is nu stukken sneller. Dit is met name interessant voor onze grootzakelijke klanten die honderden reserveringen in hun Mijn Bastion account beheren, maar ook andere bezoekers van onze website profiteren van deze snelheidsverbeteringen.

mijnbastion_sneller_klok_0.gif

Sneller reserveringen ophalen

Wie heeft er tegenwoordig nog tijd voor trage websites? Niemand, toch? Om de bezoekers van BastionHotels.com een zo’n optimaal mogelijke gebruikerservaring te bieden zijn we de afgelopen tijd druk bezig geweest met het verbeteren van de snelheid van onze website, en dan met name die van de Mijn Bastion omgeving. De laadtijden zijn flink verkort, wat je goed merkt bij een grote hoeveelheid openstaande reserveringen bij verschillende hotels. Grootzakelijke klanten, die soms wel honderden boekingen tegelijkertijd beheren, plukken hier gegarandeerd de vruchten van.

Doordat de Mijn Bastion omgeving door duizenden gasten en bedrijven wordt gebruikt, werden onze systemen op den duur trager. Onze klanten gaven aan soms lang te moeten wachten voor alle reserveringen werden geladen. Nu kun je binnen slechts enkele seconden een reservering ophalen en aanpassen, wat vele malen sneller is dan een wijziging telefonisch of per e-mail doorgeven. Zo kun je snel weer overgaan tot de orde van de dag!

mijnbastion_filter.jpg

Handige filterfuncties

Naast het doorvoeren van snelheidsverbeteringen hebben we een handige filterfunctie toegevoegd aan de Mijn Bastion omgeving. Met behulp van deze filter kun je toekomstige reserveringen én reserveringen uit het verleden eenvoudig en overzichtelijk ophalen voor specifieke data en hotels. Het is hierdoor makkelijker om een bepaalde boeking terug te vinden, zeker wanneer er honderden reserveringen in je (zakelijke) account staan. Ook met deze verbetering willen we onze vaste gasten met gebruiksgemak en snelheid tegemoet komen, zodat het beheren van meerdere reserveringen geen tijdrovende klus meer is.

De snelheidsverbeteringen zijn niet alleen op te merken door onze zakelijke klanten; ook als particuliere gast kun je nu nóg sneller een overnachting boeken bij Bastion Hotels. Heb jij nog geen Mijn Bastion account? Maak snel een account aan en profiteer van kortingen tot 5% per nacht, exclusieve aanbiedingen én een gratis drankje bij elke check-in.


Sichere Zahlung online über Ihren Account oder mit Kreditkarte.
  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Sofort
  • Mister Cash
  • CBC
  • JCB
  • Paypal
  • Maestro