Direkt zum Inhalt
Kerstgroet Bastion Hotels

Wat is er voor jou als gast veranderd in 2017?

22 Dezember 2017

De jaarwisseling staat voor de deur. Voordat we vol frisse energie het nieuwe jaar tegemoet gaan, kijken we nog even terug naar 2017. In deze twaalf maanden heeft Bastion Hotels namelijk flinke stappen gemaakt op het gebied van ontwikkeling, optimalisatie, vernieuwing en service. Alles om de service en het comfort rondom jouw verblijf bij Bastion Hotels te verbeteren. De belangrijkste momenten uit 2017 willen we graag met je delen.

Lekker eten

Lekker eten is een belangrijk onderdeel van het verblijf van onze gasten. Daarom hebben wij de kwaliteit van onze gerechten en onze restaurants in 2017 naar een hoger niveau getild. Begin dit jaar is er daarom een structuurverandering doorgevoerd in onze hotels, waarbij onderscheid is gemaakt tussen het hotel en het restaurant. Bastion Hotels heeft 33 speciaal opgeleide restaurantmanagers in dienst genomen, zodat de hotelmanagers en restaurantmanagers zich ieder kunnen focussen op hun eigen discipline binnen de hotels. Met als doel onze gasten bij ieder verblijf weer een kwalitatief goed en lekker gerecht te kunnen serveren.

Kooktraining_met aangepaste rand.jpg

 

Verbeterde kwaliteit

Ook in de kwaliteit van onze gerechten hebben we flink geinvesteerd. Er is in 2017 nog meer energie gestoken om de hygiëne in onze hotels, restaurants en keukens te waarborgen. Zo zijn de reeds bestaande procedures in de restaurants en keukens aangescherpt en uitgebreid. Hierdoor optimaliseren we lekker eten in 'Lekker eten, lekker slapen' voor onze gasten.

Renovatie hotelkamers

Om onze hotelkamers aan te laten sluiten bij de hedendaagse behoeften, is er in 2016 een grootschalig vernieuwingstraject van start gegaan binnen Bastion Hotels. Hierbij zijn de comfort en deluxe hotelkamers van bestaande Bastion Hotels in fases volledig gerenoveerd. De vernieuwde hotelkamers zijn voorzien van een nieuwe badkamer, nieuwe vloeren, stoelen, bedden, TV meubel, schilderwerk en sfeervolle achterwand. De moderne uitstraling en extra comfort zorgt dat de kamers passen bij de behoeften van gasten anno 2017. In totaal zijn er ruim 1.500 hotelkamers verbouwd in meer dan 20 hotels. De renovatie zetten we door in 2018 om zo jouw verblijf nog comfortabeler en aangenamer te maken.

Gerenoveerde kamer Bastion Hotel Almere_metrandaangepast.jpg

Vernieuwde website

Na maanden van ontwikkelen en testen was hij daar: onze vernieuwde website met een nieuwe look en handige functionaliteiten. Als gast kun je online nu nog makkelijker, sneller en eenvoudiger reserveringen maken. Ook na de livegang bleven wij testen en optimaliseren om de gebruiksvriendelijkheid van de website te vergroten. Om de service voor onze gasten online uit te breiden, is op de valreep van het jaar, naast de Nederlandse, Duitse en Engelse versie van de website, ook de Franse versie te bezoeken. In het nieuwe jaar wordt de website verder uitgebreid met een Spaanse en Italiaanse versie.

Nieuw hotel

Negen maanden nadat de eerste schop in de grond ging, was ons geheel nieuwe hotel in Eindhoven daar. Op 7 juli 2017 mochten wij de deuren van dit hotel met 156 extra Deluxe kamers openen voor onze gasten. Eindhoven bruist, zowel op zakelijk als leisure gebied en hier speelt het hotel dan ook goed op in, dankzij haar ligging vlakbij de snelweg, o.a. de High Tech Campus en op korte afstand van het centrum.

Foto opening Eindhoven_met randaangepast_0.jpg

Meer dan 1 miljoen gasten in 1 jaar

De afgelopen twaalf maanden hebben we weer veel vaste en nieuwe gasten mogen verwelkomen in onze hotels. Zoveel zelfs, dat we dit hebben mogen vieren. In 2017 verbleven er namelijk meer dan 1 miljoen gasten in 1 jaar bij ons. Een historisch hoogtepunt voor Bastion Hotels. En daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Maar zonder jou als gast en onze medewerkers hadden we dit niet bereikt. Onze 1 miljoenste gast van het jaar is daarom in het zonnetje gezet met een versierde kamer en een fles champagne. Onze medewerkers hebben we ook bedankt. Zij zetten zich ten slotte elke dag weer voor 300% in voor onze gasten. In alle hotels is daarom een heerlijke slagroomtaart bezorgd om zo samen dit hoogtepunt te vieren.

taart miljoenste gast_met aangepast met rand.jpg

Verbouwing bestaande hotels

Afgelopen jaar is besloten om de deuren van de vergaderruimtes van Bastion Hotel Almere te sluiten. De reden? De vergaderruimtes worden in 2018 omgebouwd tot 17 nieuwe Deluxe kamers, zodat we nog meer gasten kunnen verwelkomen in dit hotel.

Dakar

Het einde van het jaar betekent voor de Dakar teams dat zij zich weer opmaken voor de Dakar Rally. Zo ook het Bastion Hotels Dakar team. De eigenaar van Bastion Hotels Maik Willems heeft zich de laatste paar maanden goed voorbereid op de Dakar Rally in 2018. In 2017 eindigde hij met zijn team op de 26ste plaats. Een prestatie waarvan hij voor de race van droomde. Zal het team dit jaar in de top 25 komen? Ben jij ook een Dakar fan en wil je op de hoogte gehouden van het team tijdens de Dakar Rally? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Dakar_met aangepaste rand.jpg

Hier doen we het allemaal voor

Elke dag werken onze medewerkers hard om de belevingen en verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Ze staan daarom 24/7 voor gasten klaar, benaderen hen met een servicegerichte en gastvrije houding en doen net dat stapje extra om hun beleving in het hotel onvergetelijk te maken. De waardering die zij hiervoor krijgen is onbetaalbaar. De ene keer door een goede review na het verblijf, een glimlach van een gast wanneer hij/zij het hotel verlaat, een creatieve manier met linnen of een klein presentje. Ook in 2018 zal Bastion Hotels ons uiterste best doen om het verblijf voor jou als gast meer dan aangenaam te maken.

Verwennen gastenaangepastmetrand.jpg

Bastion Hotels wil iedereen dan ook bedanken voor voor zijn of haar bijdrage aan dit jaar vol hoogtepunten. We wensen jou fijne feestdagen, een goed en uitgerust 2018 toe en hopen er volgend jaar weer samen een mooi jaar van te maken.


Sichere Zahlung online über Ihren Account oder mit Kreditkarte.
  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Sofort
  • Mister Cash
  • CBC
  • JCB
  • Paypal
  • Maestro