Skip to main content
Enquete Mijn Bastion zakelijk

Bastion Hotels aan de slag met feedback zakelijke Mijn Bastion gebruikers

18 December 2018

mijnbastion_enquete.jpg

Begin deze maand stuurde we een verzoek naar onze zakelijke boekers en klanten om een korte enquête in te vullen over hun ervaringen met het online account van Bastion Hotels. Aan deze oproep werd massaal gehoor gegeven! Inmiddels is alle feedback uit de enquête verzameld en zijn er volop plannen om in 2019 met de voorgestelde verbeteringen van de Mijn Bastion omgeving aan de slag te gaan.

Jouw mening telt!

Bastion Hotels is altijd geïnteresseerd in de mening van haar gasten en zakelijke klanten. We vragen iedereen die in een Bastion Hotel verblijft na afloop naar hun ervaringen zodat we de service in onze hotels continu kunnen blijven verbeteren. Ook vindt Bastion Hotels het belangrijk om te luisteren naar de feedback van zakelijke klanten die veelvuldig reserveringen plaatsen via Bastionhotels.com. Om deze reden is er begin december een enquête verstuurd naar vaste boekers en klanten om te vragen wat hun ervaringen zijn met het online zakelijke account Mijn Bastion. Hieruit kwamen een aantal interessante verbeterpunten naar voren die Bastion Hotels graag wil doorvoeren.

Functionaliteiten voor de toekomst

Om de vraag “Welke functionaliteiten/services zou je in de toekomst terug willen zien in jouw online zakelijk account?” kwam een duidelijke favoriet naar voren. Het digitaal kunnen opvragen van facturen is een duidelijke wens van 47% van de respondenten. Ook het kunnen inplannen van een reservering met een terugkerend patroon voor een langere periode én het onthouden van creditcardgegevens zijn functionaliteiten waarmee we een groot deel van onze zakelijke klanten een plezier kunnen doen. Bastion Hotels gaat met deze waardevolle feedback aan de slag en hoopt een aantal van deze functies in de loop van 2019 te kunnen introduceren. Met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten willen we het gebruiksgemak van onze website verder vergroten en onze zakelijke klanten nog beter van dienst zijn.

mijnbastion_feedback.jpg

Ervaringen met het zakelijk account

De zakelijke Mijn Bastion-omgeving wordt veelvuldig gebruikt door de respondenten van de enquête. 83% van alle deelnemers is bekend met het online zakelijke account van Bastion Hotels en 93% van deze groep maakte er in het afgelopen jaar gebruik van. Met name het boeken van hotelovernachtingen binnen de accountomgeving is populair onder onze klanten, op de voet gevolgd door het wijzigen van reserveringen. De respondenten zijn tevreden over Mijn Bastion; de boekingstool wordt beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7,9. Er is uiteraard nog genoeg ruimte voor verbetering!

Mijn Bastion

Bastion Hotels introduceerde als eerste hotelketen in Nederland zakelijke accounts voor haar gasten. Mijn Bastion is inmiddels uitgegroeid tot een unieke boekingstool waarmee je eenvoudig reserveringen kan boeken en beheren. Ook Boeken op Rekening behoort inmiddels tot de mogelijkheden voor zakelijke gebruikers. In oktober 2018 voerde Bastion Hotels al een aantal verbeterpunten door binnen de ‘Mijn-omgeving’. Er werden met name snelheidsverbeteringen doorgevoerd waarmee de laadtijden flink zijn verkort. Grootzakelijke klanten, die soms wel honderden boekingen tegelijkertijd beheren, plukken hier gegarandeerd de vruchten van.


Pay securely online, by account or creditcard.
  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Sofort
  • Mister Cash
  • CBC
  • JCB
  • Paypal
  • Maestro