Skip to main content
Mijn Bastion account

Upgrade voor Mijn Bastion: razendsnel reserveringen beheren

Dankzij recente snelheidsverbeteringen in de Mijn Bastion omgeving kun je nu razendsnel reserveringen ophalen en aanpassen. Door deze upgrade kun je nu zelfs met honderden reserveringen in je account eenvoudig wijzigingen doorgeven, wat stukken sneller is dan bellen of mailen. Probeer het zelf!

mijnbastion_sneller_klok_0.gif

Mijn Bastion = sneller

Bastion Hotels biedt haar gasten als enige hotelketen in Nederland een account-omgeving aan waar zowel online- als offline reserveringen in real-time kunnen worden opgehaald  en gewijzigd. De Mijn Bastion omgeving wordt inmiddels door duizenden gasten en bedrijven gebruikt, waardoor onze systemen op den duur trager werden. Klanten gaven aan soms lang te moeten wachten voor dat alle reserveringen werden geladen. Om er voor te zorgen dat boekers snel weer over kunnen gaan tot de orde van de dag hebben we bij Bastion Hotels hard gewerkt om Mijn Bastion sneller te maken, en dat is gelukt! De laadtijden zijn flink verkort, wat je goed merkt bij een grote hoeveelheid openstaande reserveringen. Grootzakelijke klanten, die soms wel honderden boekingen tegelijkertijd beheren, plukken hier gegarandeerd de vruchten van.

Probeer Mijn Bastion zelf!

Nieuwe filterfunctie

Naast de snelheidsupgrade is er een handige filterfunctie toegevoegd aan Mijn Bastion. Deze filter maakt het mogelijk om zowel toekomstige reserveringen als boekingen uit het verleden op te halen voor specifieke data en hotels. Je kan hierdoor razendsnel een boeking terug vinden, zeker wanneer er een flink aan reserveringen in je account staan. De filter is geïntroduceerd om onze gasten tegemoet te komen in gebruiksgemak; het beheren van meerdere reserveringen is nu geen tijdrovende klus meer!

mijnbastion_reserveringen.jpg

Mijn Bastion account

Met een Mijn Bastion is het mogelijk om razendsnel reserveringen op te halen en eventueel aan te passen. Dit is ontzettend handig wanneer je zelf regelmatig in één van onze hotels overnacht of de boekingen van je collega’s beheert. Er hangen echter nog meer voordelen aan het hebben van een account; Mijn Bastion gebruikers profiteren namelijk van extra scherpe tarieven. De korting kan oplopen tot wel 5 euro per nacht. Daarnaast profiteren leden van exclusieve aanbiedingen én een gratis drankje bij check-in. Het registreren van een Mijn Bastion account is volledig gratis.

Garantía de precio más bajo

¿Puede reservar con Bastion Hotels más barato? ¡Duerma gratis la primera noche! Ver condiciones

Aparcamiento gratis

Bastion Hotels siempre ofrece plazas de aparcamiento. El aparcamiento es gratuito en casi todos nuestros hoteles.

Wifi gratis

Acceso gratuito a Internet en todos los Bastion Hotels. En las habitaciones del hotel también.

Pague de forma segura en línea con su cuenta o tarjeta de crédito
  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Sofort
  • Mister Cash
  • CBC
  • JCB
  • Paypal
  • Maestro