Skip to main content
Bastion Hotels plannen 2019

Wat zijn de plannen van Bastion Hotels in 2019?

14 Diciembre 2018

De feestdagen staan voor de deur, de laatste dagen van 2018 tikken langzaam weg; tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar én alvast vooruit te kijken naar 2019. Het beloofd opnieuw een bijzonder jaar te worden voor Bastion Hotels. Er staat o.a. een opening van een nieuw hotel op de planning, bestaande hotels maken plaats voor nieuwbouw en de Mijn Bastion omgeving wordt verder ontwikkeld. Kortom; Bastion Hotels blijft continu in beweging om in te kunnen spelen op de hedendaagse wensen van onze gasten.

Plannen 2019

De laatste dagen van december zijn perfect om even stil te staan bij het afgelopen jaar. Wat is er gebeurd, waar zijn we trots op en wat moet beter? Als hotelketen kijken we tevreden terug op 2018, dat de boeken in gaat als een recordjaar voor Bastion Hotels. Er is echter nog genoeg ruimte voor verbetering, zowel in de hotels als op onze website. Voor 2019 hebben we uiteenlopende plannen op de agenda staan waarmee we nog beter willen inspelen op de wensen en behoeftes van onze gasten en vaste klanten. Persoonlijke aandacht, service en gastvrijheid spelen hierbij een belangrijke rol.

hotel_arnhem_schets_1.png

Opening Bastion Hotel Arnhem

In 2019 openen we het 34e Bastion Hotel. In Arnhem wordt gestart met de verbouwing van de Markstate, het voormalig provinciekantoor aan het Eusebiusplein. Het gebouw wordt omgetoverd tot een 4-sterren hotel met 122 kamers, een restaurant en beveiligde parkeergarage. Vanaf het hotel sta je te voet binnen 10 minuten op de Korenmarkt, het bruisende uitgaanscentrum van de stad. Bastion Hotels hoopt haar eerste gasten in de tweede helft van 2019 te kunnen verwelkomen in dit gloednieuwe hotel in het centrum van Arnhem. Bastion Hotels blijft daarnaast werken aan haar landelijke dekking en hoopt ook volgend jaar weer nieuwe locaties aan te kunnen kondigen

geleen_fb.jpg

Nieuwbouw Bastion Hotel Geleen en Bastion Hotel Nijmegen

In november 2018 is gestart met de bouw van het nieuwe Bastion Hotel Geleen. Het verouderde hotel maakt plaats voor een compleet nieuw complex met 91 kamers, wat direct achter het oude hotel wordt gebouwd. Bastion Hotels verdubbelt hiermee haar aantal kamers in de Limburgse stad. We hopen de eerste gasten eind 2019 in het nieuwe hotel te kunnen verwelkomen. Ook Bastion Hotel Nijmegen gaat op de schop. De startdatum van deze nieuwbouw is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Klantenservice en informatievoorziening

Het bezorgen van een positieve ervaring voor onze gasten staat centraal in de dienstverlening van Bastion Hotels. Daarom blijven we continu bezig om onze service naar een hoger niveau te tillen, zowel in de hotels als op het gebied van klantenservice. In 2019 maken we het ontsluiten van duidelijke informatie via al onze kanalen een prioriteit, zodat gasten en klanten moeiteloos een antwoord kunnen vinden op hun vragen.

Bastion Hotel Almere - Deluxe kamer.jpg

Vernieuwingen in de hotels

Heb jij al geslapen in een vernieuwde Comfort- of Deluxe kamer? Doordat we onze hotels blijven innoveren zie je de nieuwe, gemoderniseerde kamers in steeds meer Bastion Hotels. In de afgelopen periode zijn er ruim 1.600 kamers verbouwd en ook voor komend jaar hebben we weer renovaties op de planning staan. Daarnaast introduceren we in 2019 een verbeterde menukaart met seizoensgebonden gerechten, zodat onze gasten gedurende het jaar kunnen genieten van een grotere variëteit aan maaltijden. Uiteraard blijven alle werknemers van Bastion Hotels zich dag en nacht inzetten voor onze gasten. Met liefde voor hun vak zorgen zij er altijd voor dat gasten na een goede nachtrust Bastion Hotels met een glimlach verlaten.

mijnbastion_reserveringen_0.jpg

Verbeteringen BastionHotels.com

Voor onze website BastionHotels.com staan in 2019 diverse verbeterpunten op de planning. Uit de reacties op de enquête die Bastion Hotels begin december verstuurde kwamen een aantal duidelijke wensen over de Mijn Bastion omgeving naar voren. Hier willen we graag gehoor aan geven. Daarom gaan we het in 2019 mogelijk maken om digitale facturen op te vragen via je Mijn Bastion account en wordt het boeken met creditcard vereenvoudigd. Ook willen we een functionaliteit introduceren waarmee je meerdere reserveringen over een langere periode kan inplannen. Daarnaast gaan we o.a. verder met de optimalisatie van het boeken op rekening en de verduidelijking van beschikbare hotelarrangementen.

Met al deze plannen en ontwikkelingen hoopt Bastion Hotels haar gasten en klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We hopen je komend jaar graag van harte welkom te kunnen heten in een van onze hotels. Tot ziens in 2019!

>> Boek je verblijf bij Bastion Hotels


Pague de forma segura en línea con su cuenta o tarjeta de crédito
  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Sofort
  • Mister Cash
  • CBC
  • JCB
  • Paypal
  • Maestro