Skip to main content
Bastion Hotel Nijmegen nieuwbouw

Bastion Hotel Nijmegen maakt plaats voor gloednieuw pand

10 Settembre 2018

Bastion Hotel Nijmegen maakt binnenkort plaats voor een gloednieuw pand. Op het terrein aan de Neerbosscheweg wordt naast het huidige hotel een nieuw complex met 5 verdiepingen en 85 hotelkamers gebouwd. Na afronding van de bouw wordt het oude pand gesloopt, zodat op deze plek een grote parkeerplaats met meer capaciteit kan worden gerealiseerd. Buurtbewoners zijn al geïnformeerd over de plannen. De exacte startdatum van de bouw is nog niet bekend, maar we houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen!

bastion_hotel_nijmegen_nieuwbouw.jpg

Hotel Nijmegen nieuwbouw

Bastion Hotel Nijmegen is toe aan een upgrade! Het huidige pand is verouderd en beschikt op dit moment over 40 Comfort kamers. Bastion Hotels wil graag meer gasten in Nijmegen kunnen verwelkomen; om deze reden wordt er een compleet nieuw hotel met 85 kamers verspreid over 5 verdiepingen gebouwd. Het hotel wordt van alle gemakken voorzien en krijgt uiteraard voldoende (overdekte) parkeerplaatsen voor alle gasten. Er is op dit moment nog geen exacte startdatum van de bouw bekend, maar we kunnen je wel alvast laten zien van hoe de buitenkant van het hotel er uit komt te zien!

bastion_hotel_nijmegen_nieuw_hotel.jpg

Continu verbeteren

Om onze gasten in alle Bastion Hotels een comfortabel verblijf te kunnen garanderen, zijn we als hotelketen continu bezig met het verbeteren en moderniseren van onze hotels. De realisatie van een nieuw hotel in Nijmegen is voor ons dan ook een logische stap. Ook Bastion Hotel Geleen gaat bijvoorbeeld op de schop; het huidige hotel maakt plaats voor een volledig nieuw complex met 91 kamers. Daarnaast worden er nieuwe hotels bijgebouwd om te kunnen voldoen aan de vraag naar comfortabele hotelkamers op gunstig gelegen locaties voor een scherpe prijs. Bastion Hotel Eindhoven, dat op 7 juli 2017 werd geopend, is hier een prachtig voorbeeld van. Er staat alweer een hotel in een nieuwe stad op de planning, hierover binnenkort meer!

bastion_hotel_nijmegen_parkeren.jpg

Bastion Hotel Nijmegen

Het Bastion Hotel aan de Neerbosscheweg in Nijmegen ligt vlakbij de A73 en op loopafstand van NS station Nijmegen Goffert. Het hotel is om deze reden gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De goede ligging en uitstekende bereikbaarheid van het centrum maakt dit Bastion Hotel een populaire verblijfplaats voor bezoekers van het prachtige Nijmegen!

Tijdens de bouw blijft het uiteraard mogelijk om te overnachten in het huidige Bastion Hotel Nijmegen. Via deze website profiteer je gegarandeerd van de laagste prijs!


Pagamento sicuro sul tuo conto o carta di credito
  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Sofort
  • Mister Cash
  • CBC
  • JCB
  • Paypal
  • Maestro