Skip to main content

Bastion Hotels wint FD Gazellen Award 2018

24 Ottobre 2018

Bastion Hotels is in de prijzen gevallen! De hotelketen behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en wint daarmee een FD Gazellen Award 2018. FD Gazellen viert een lustrumjaar en hanteert dit jaar extra scherpe criteria voor de prestigieuze awards, die worden uitgereikt door het Financieele Dagblad. “Het winnen van de Gazellen Award bewijst dat onze formule aansluit bij de behoefte van de huidige markt”, aldus Paul van Berkel, directeur van Bastion Hotels.

bastionhotels_fdgazellen2018_blog.jpg

Erkenning voor groei

Bastion Hotels is winnaar van een FD Gazellen Award 2018! De hotelketen mag zich komend jaar met trots tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland rekenen. Om in aanmerking te komen voor de prestigieuze award moest Bastion Hotels voldoen aan een aantal criteria, waaronder een omzetgroei van minimaal 20% over een ononderbroken periode van drie jaar. Naast omzetgroei wordt dit jaar ook winstmarge en personeelsgroei in de rangschikking meegewogen. “Dat Bastion Hotels wordt erkend als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is voor ons een bevestiging dat we binnen de hotelbranche sneller groeien dan gemiddeld”, zegt Bastion Hotels directeur Paul van Berkel.

FD Gazellen Awards

Het Financieele Dagblad reikt de FD Gazellen Awards jaarlijks uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2018 viert FD Gazellen een lustrumjaar; de awards worden dit jaar voor de 15e keer uitgereikt. De criteria om in aanmerking te komen voor een prijs zijn extra aangescherpt. Het is voor het eerst dat de inspanningen van BastionHotels.com worden bekroond met een FD Gazellen Award. De prijzen worden op 13 november 2018 uitgereikt in Theater Orpheus in Apeldoorn tijdens een feestelijke avond voor winnende bedrijven uit regio Oost (Utrecht, Gelderland en Overijssel).

Bastion Hotels

Bastion Hotels bestaat inmiddels uit 33 hotels. Met hotels van Groningen tot Maastricht en één in Duitsland telt onze keten meer dan 3.000 kamers. Bastion Hotels biedt haar gasten persoonlijke sfeer, gastvrijheid, comfort en goede faciliteiten voor een scherpe prijs. Om aan de toenemende vraag naar voordelige hotelkamers op gunstige locaties te voldoen blijven we continu uitbreiden en renoveren. De huidige hotels in Nijmegen en Geleen maken binnenkort plaats voor nieuwbouw met een grotere capaciteit en in de tweede helft van 2019 openen in Arnhem de deuren van een gloednieuw Bastion Hotel.

Boek je verblijf bij Bastion Hotels met de Laagste Prijs Garantie!


Prezzo più basso garantito

Puoi prenotare Bastion Hotels in maniera più economica? Dormi gratuitamente la prima notte! Leggi le condizioni

Parcheggio gratuito

Bastion Hotels dispone sempre di posti auto. Il parcheggio è gratuito in quasi tutti i nostri hotel.

Wi-fi gratuito

Accesso internet gratuito in tutti i Bastion Hotels, anche nelle camere.

Feedback-icon Feedback
Pagamento sicuro sul tuo conto o carta di credito
 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Sofort
 • Mister Cash
 • CBC
 • JCB
 • ING Home Pay
 • Paypal
 • Giropay
 • Maestro